AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklete çarpmak

Kahve falında bisiklete çarpmak

Kahve falında bisiklete çarpmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklete çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bisiklete çarpmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bisikletle çarpmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında polis arabasına çarpmak kazancın helal şekilde artırılacağına, gözyaşına boğulacağına işarettir.

Kahve falında insana arabayla çarpmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tıra çarpmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla eve çarpmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir