AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisikletle çarpmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bisiklete çarpmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duran arabaya çarpmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında birine arabayla çarpmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, gelirinin azalacağına inanılır.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir