AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle çarpmak

Kahve falında bisikletle çarpmak

Kahve falında bisikletle çarpmak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, evine bereket geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında bisikletle çarpmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Kahve falında bisikletle arabaya çarpmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yakın çevresine fikir danışacağına delalet eder.

Kahve falında bisikletle çarpmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bisiklete çarpmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye çarpmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulur.

Kahve falında arabayla eve çarpmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet eder.

Kahve falında araca çarpmak bunalımlı günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir