AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye saklamak

Kahve falında hediye saklamak

Kahve falında hediye saklamak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye saklamak gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Kahve falında hediye saklamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında içki saklamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birşeyleri saklamak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği saklamak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık altına para saklamak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçak saklamak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elma saklamak hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında adam saklamak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir