AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey sakladığını görmek

Kahve falında birşey sakladığını görmek

Kahve falında birşey sakladığını görmek varlık içinde yaşayacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey sakladığını gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bir eşyayı saklamak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında silahı saklamak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta saklamak kazancın daha da artacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık saklamak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında küpe saklamak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaka saklamak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir