AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı saklamak

Kahve falında sigarayı saklamak

Kahve falında sigarayı saklamak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigarayı saklamak gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi saklamak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında sigara sakladığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sigarayı saklamak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara saklamak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında altın bulup saklamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük saklamak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın çalıp saklamak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir