AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı delik görmek

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek malından ve parasından kaybedeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, işini büyüteceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı delik gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında ayakkabı delik görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının delik olduğunu görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işaret eder.

Kahve falında delik ayakkabı giymek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, parasal durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında delikli ayakkabı görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir