Kahve falında delikli ayakkabı görmek

Kahve falında delikli ayakkabı görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında delikli ayakkabı gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı delik görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına inanılır.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının delik olduğunu görmek kazancının azalmayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında delik ayakkabı giymek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına yorulur.

Kahve falında delik ayakkabı görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top