AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ucu delik ayakkabı gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek hayırlı haberler alınacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ucu delik çorap görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı delik görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının delik olduğunu görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında delik ayakkabı görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir