AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyden tiksinmek

Kahve falında birşeyden tiksinmek

Kahve falında birşeyden tiksinmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, merdiven atlayacağına, herkesin rahat edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Kahve falında birşeyden tiksinmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında birşeyden tiksinmek yokluğa düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediden tiksinmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etten tiksinmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, dolayısıyla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden tiksinmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında tiksinmek kusmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tiksinmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemekten tiksinmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir