AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletten tiksinmek

Kahve falında tuvaletten tiksinmek

Kahve falında tuvaletten tiksinmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, yol kat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tiksinmek kusmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliden tiksinmek kötülüklerden uzak olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öpüşürken tiksinmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında yediğinden tiksinmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediden tiksinmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tiksindiğini görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında yemekten tiksinmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir