AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden tiksinmek

Kahve falında sevgiliden tiksinmek

Kahve falında sevgiliden tiksinmek malının ve parasının da artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden tiksinmek gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliden tiksinmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında tiksinmek kusmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında etten tiksinmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yemekten tiksinmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yediğinden tiksinmek aile bireylerinin mutlu olacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında balıktan tiksinmek kafa dağıtacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan tiksinmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir