AnaSayfa / Genel / Kahve falında tiksinmek kusmak

Kahve falında tiksinmek kusmak

Kahve falında tiksinmek kusmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Kahve falında tiksinmek kusmak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında tiksinmek kusmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yediğinden tiksinmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, kişinin her daim iyi anılacağına inanılır.

Kahve falında yemekten tiksinmek çok iyi paralar kazanılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden tiksinmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında balıktan tiksinmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, feraha ermeye alamet eder.

Kahve falında tiksindiğini görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında etten tiksinmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir