AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediden tiksinmek

Kahve falında kediden tiksinmek

Kahve falında kediden tiksinmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediden tiksinmek gördüyseniz:

  • Yeni maddi çıkış yolları söz konusu olabilir.

Kahve falında kediden tiksinmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birşeyden tiksinmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcekten tiksinmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında balıktan tiksinmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yediğinden tiksinmek hileli bir işle karşılaşılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında yumurtadan tiksinmek süzüleceğine, ağlayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir