AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekten tiksinmek

Kahve falında yemekten tiksinmek

Kahve falında yemekten tiksinmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kırgınların barışacağına, bilgiyle donanacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yemekten tiksinmek gördüyseniz:

  • Kararlar alma aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında yemekten tiksinmek gelir elde edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıktan tiksinmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etten tiksinmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birşeyden tiksinmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurtadan tiksinmek verimli işlere gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında birinden tiksinmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir