AnaSayfa / Genel / Kahve falında etten tiksinmek

Kahve falında etten tiksinmek

Kahve falında etten tiksinmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etten tiksinmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Kahve falında etten tiksinmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yediğinden tiksinmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemekten tiksinmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıktan tiksinmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareden tiksinmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediden tiksinmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birinden tiksinmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir