AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyden saklanmak

Kahve falında birşeyden saklanmak

Kahve falında birşeyden saklanmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birşeyden saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında korkup saklanmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağın altına saklanmak sadece makamının değil kazancının da artacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında masanın altına saklanmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evde saklanmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine inanılır.

Kahve falında bahçede saklanmak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Kahve falında kiliseye saklanmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete saklanmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birinden saklanmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir