AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete saklanmak

Kahve falında tuvalete saklanmak

Kahve falında tuvalete saklanmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette saklanmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete saklanmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete saklandığını görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir hayvandan saklanmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında suda saklanmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa saklanmak istediği başarıyı göstereceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta saklanmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden saklanmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir