AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede saklanmak

Kahve falında bahçede saklanmak

Kahve falında bahçede saklanmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede saklanmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında bahçede saklanmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında divan altına saklanmak küfürlü söze, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında polisten saklandığını görmek özel hayatının renkleneceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işaret eder.

Kahve falında koşup saklanmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında odada saklanmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden saklanmak kaçmak hayat boyu desteği olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden korkup saklanmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir