AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak silkelemek

Kahve falında toprak silkelemek

Kahve falında toprak silkelemek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak silkelemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Kahve falında toprak silkelemek böylece hayatının da düzene gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç silkelemek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında dut ağacı silkelemek başın borçlularla belaya gireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında balkondan halı silkelemek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz silkelemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yeni projelere atılacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır silkelemek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan silkelemek işe giren herkesin kalkınacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında un silkelemek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir