AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek

Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek

Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, büyük düşüneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeyler sakladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında bir şeyi saklamak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi sakladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında birinden bir şey saklamak kendinden emin adımlar atacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parasını saklamak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve saklamak yürek yakan biri haline geleceğine, çevrenizden takdir görmeye rivayet eder.

Kahve falında cinayeti saklamak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir