AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı saklamak

Kahve falında iç çamaşırı saklamak

Kahve falında iç çamaşırı saklamak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, gerekirse özür dileneceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, rahat erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında kaka görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında eşini iç çamaşırlı görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı değiştirmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı yakmak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı iç çamaşırı almak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir