AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta saklamak

Kahve falında çanta saklamak

Kahve falında çanta saklamak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında çanta saklamak gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında çanta saklamak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtar saklamak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden para saklamak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye işarettir.

Kahve falında tabanca sakladığını görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi saklamak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında para saklamak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında silah saklamak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında elmas saklamak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir