AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık saklamak

Kahve falında salatalık saklamak

Kahve falında salatalık saklamak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, mutluluğunun da artacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık saklamak gördüyseniz:

  • Yarışmalı ortamlar sizi cezbedecek.

Kahve falında salatalık saklamak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede salatalık görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında salatalık yemek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında pazarda salatalık görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı salatalık yemek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında salatalık patlıcan görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında domates ve salatalık görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, başarılarının devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık yediğini görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir