AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa ölçmek

Kahve falında arsa ölçmek

Kahve falında arsa ölçmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa ölçmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Kahve falında arsa ölçmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Kahve falında ölcü almak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında metreyle ölçmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeri ölçmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında şeker ölçmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birinin boyunu ölçmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında metreyle boy ölçmek eğitim hayatında başarıların artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine işarettir.

Kahve falında kilo ölçmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, durumun değişmesine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir