AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt köpek dişi görmek

Kahve falında alt köpek dişi görmek

Kahve falında alt köpek dişi görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında alt köpek dişi gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında alt köpek dişi görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında alt çene dişi görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalettir.

Kahve falında dişini eline aldığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alt dişini görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında alt dişinin çıktığını görmek daha bir sevileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına rivayet eder.

Kahve falında alt dişi çektirmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir