AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dişi çektirmek

Kahve falında alt dişi çektirmek

Kahve falında alt dişi çektirmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında alt dişi çektirmek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt dişi çektirmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kök dişi çektirmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kendisine kızacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, özgüveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çektirdiğini görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst dişi çektirmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir