AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek sürekli tartışacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında alt dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişin olmadığını görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında dişinin birinin olmadığını görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dişinin olmadığını görmek doğru işler yapacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin dişinin olmadığını görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir dişin olmadığını görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir