AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt azı dişi çektirmek

Kahve falında alt azı dişi çektirmek

Kahve falında alt azı dişi çektirmek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, adaletin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişi çektirmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağzının tadının bozulacağına işarettir.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında alt azı diş çektirmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir