AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini eline aldığını görmek

Kahve falında dişini eline aldığını görmek

Kahve falında dişini eline aldığını görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, evi yoksa ev alacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini eline aldığını gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında dişini eline aldığını görmek planların aksayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişini görmek elinin darlık görmeyeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt dişi çektirmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt dişinin düştüğünü görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işarettir.

Kahve falında alt dişin düştüğünü görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir