AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dişini görmek

Kahve falında alt dişini görmek

Kahve falında alt dişini görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında alt dişini gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında alt dişini çekmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında alt dişini görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, bahtın açık olmasına tabir olunur.

Kahve falında alt dişi çektirmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında alt dişin düştüğünü görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek büyük bir proje ortaya koyacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir