AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ıslanmak

Kahve falında yağmurda ıslanmak

Kahve falında yağmurda ıslanmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmura ıslanmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağması ıslanmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek kazanılan paranın artacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir