AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda çok ıslanmak

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak insanları sakinleştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yağmur yağdığını ıslandığını görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurdan ıslanmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam ıslanmak ilerledikçe ilerleyeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek daha geniş rızık elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir