AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bir bebek sahibi olunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kapanan kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmura yakalanmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sağanak yağmur görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, rızkın ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir