AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle tokalaştığını görmek

Kahve falında biriyle tokalaştığını görmek

Kahve falında biriyle tokalaştığını görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, devlete hizmet etmeye, borçlarının ödeneceğine, başarıları ile konuşulacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle tokalaştığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Kahve falında saç tokası almak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekten toka almak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toka satın almak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya toka takmak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe toka görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu toka görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalettir.

Kahve falında tel toka takmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tokalaştığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir