AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tokalaştığını görmek

Kahve falında birinin tokalaştığını görmek

Kahve falında birinin tokalaştığını görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, şansının da açık olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok hayır duası alacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin tokalaştığını gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında sarı renk toka görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında renkli tokalar görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tel toka görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah toka görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına tabir olunur.

Kahve falında çok toka görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında toka seçmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil toka almak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında kancalı toka görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir