AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf işitmek

Kahve falında laf işitmek

Kahve falında laf işitmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında laf işitmek gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında laf işitmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine delalettir.

Kahve falında laf duymak gerçek dostluklarına odaklanacağına, işlerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lafla kavga etmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında laf yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine inanılır.

Kahve falında birine laf atmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işarettir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında lafzatullah görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir