AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf sokmak

Kahve falında laf sokmak

Kahve falında laf sokmak üzüntünden sağlığından olacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, insanların afiyet bulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında laf sokmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında birine laf sokmak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında laf sokmak duygularının karşılığını alamayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında laf atmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında birine laf vermek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında laf işitmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında laf dinlemek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında laf söylemek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir