AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek

Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek

Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklerin laf attığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin laf attığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, dertlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin laf attığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birine laf söylemek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında laf dinlemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında laf sokmak kendisini iyi hissedeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında laf işitmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kötü sözler duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın lafını duymak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir