AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle küs olmak

Kahve falında biriyle küs olmak

Kahve falında biriyle küs olmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle küs olmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla küstüğünü görmek variyet sahibi olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini küs görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun birine hediye vermek verilen emeğin boşa gideceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle küs olmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olan birini görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir