AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini küs görmek

Kahve falında sevdiğini küs görmek

Kahve falında sevdiğini küs görmek giden birinin geri döneceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, şifa edineceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, güzelleşeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini küs gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında sevdiğini küs görmek zorluklarının son bulacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle küs olmak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin küs olduğunu görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle küs olduğunu görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaş görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kocasıyla küs olmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin küs olduğunu görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir