AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarıyla küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşlarıyla küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşlarıyla küstüğünü görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, hasta ve zor geçireceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarıyla küstüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Kahve falında arkadaşının sana küstüğünü görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının küstüğünü görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu arkadaşı görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barıştığını görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak zor zamanlar geçirileceğine, yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla küs olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir