AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında küs olduğu birinin evine gitmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek hayallerindeki eve sahip olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, günahlarının affedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında küs birinin evine gitmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun biriyle tatile gitmek umutlarının söneceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir