AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olan birini görmek

Kahve falında küs olan birini görmek

Kahve falında küs olan birini görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kötü günleri geride bırakacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun birinden hediye almak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini küs görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğunu görmek rahat bir döneme gireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun biri tarafından öpülmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birini ağlarken görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinden para almak gam ve keder çekmeyeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir