Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, gıybet edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kazancın ikiye katlanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğunla konuşmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak kişinin şifaya kavuşacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top