AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birine hediye vermek

Kahve falında küs olduğun birine hediye vermek

Kahve falında küs olduğun birine hediye vermek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kafasını toparlayacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun birine hediye vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında küs olduğun birinden hediye almak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiden hediye almak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu birinden hediye almak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birine hediye vermek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, arzuların yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun komşunu görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulur.

Kahve falında küs olmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğunu görmek kendisine olan güvenin artacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasını küs görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir