AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle düşman olmak

Kahve falında biriyle düşman olmak

Kahve falında biriyle düşman olmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kırılan kalplerin barışacağına yorulur.

Kahve falında biriyle düşman olmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı alanlarda çalışan veya benzer yeteneklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında silahla düşman öldürmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalettir.

Kahve falında düşman yenmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarından arınacağına işarettir.

Kahve falında devlet düşmanı görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana silah sıkmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanından anahtar almak umutlarının da tükeneceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana gülmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanı taşlamak mevki kazanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir