AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından anahtar almak

Kahve falında düşmanından anahtar almak

Kahve falında düşmanından anahtar almak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, isabetli kararlar alacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanından anahtar almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında düşmanından anahtar almak art niyetli kişilere uyacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanına acımak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına tabir olunur.

Kahve falında düşman komşu görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını korkutmak gelirinin çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanıyla kavga ettiğini görmek mutlu günlerin yaşanacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Kahve falında düşmana bir şey vermek çabalarının boşa çıkacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı bıçaklamak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı düşman görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir