AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı taşlamak

Kahve falında düşmanı taşlamak

Kahve falında düşmanı taşlamak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanı taşlamak gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Kahve falında düşman taşlamak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanı taşlamak yapılan her işte hayır duası alınacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işaret eder.

Kahve falında balık taşlamak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kabede şeytan taşlamak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında ayı taşlamak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Kahve falında pencere taşlamak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek taşlamak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut taşlamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir