AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman yenmek

Kahve falında düşman yenmek

Kahve falında düşman yenmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında düşman yenmek gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Kahve falında düşmanları yenmek zor durumlara düşüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını yendiğini görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanı yenmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işaret eder.

Kahve falında düşman yenmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanını yenmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanlarını yenmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında birini güreşte yenmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir